بدون شک داشتن حافظه قوی ضمن اینکه ارثی است شدیداً به نوع تغذیه مرتبط است. لذا استفاده از آنها حافظه انسان را برای جلوگیری از فراموشی تقویت می کند.  

 

استفاده بیشتر از مواد گلوکز مثل خرما، عسل و شیرینی های طبیعی، همچنین غذاهای حاوی کلسیم و فسفر مثل،  لبنیات، روغن ماهی و جگر و . و یتامین ها مثل پرتقال، هویج، گوجه فرنگی و سبزیجات تازه و همچنین خوردن برخی از حبوبات خصوصا عدس توصیه  شده است .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نشر و توزیع آثار حجت الاسلام آزادبخت بیتاب | دانلود آهنگ غمگین، عاشقانه و قدیمی انجمن ورزش های رزمی صنعت آب و برق خوزستان ابوالقاسم کریمی گروه طراحی و گرافیک در تلگرام رکتیفایر آب ژاول سازی /09121443480 (^_^) روز نوشت (^_^) Hamid Karimi عجایب